2006-12-19

Vi önskar en God Jul till er alla!

Nu är det äntligen på tiden att vi uppdaterar lite! För här har det hänt mycket minsann... Vi börjar ju med det allra viktigaste, vår nya familjemedlem Oliver! Han föddes söndagen den 19:e november, så idag är han 1 månad gammal! Lördagen efter att han föddes, den 24:e november, flyttade vi från lägenheten upp till huset, tack och lov att vi hade så mycket hjälp! Här har vi i alla fall en liten bild på världens goaste kille, Oliver!

Om vi sedan ska gå över till huset så har det hänt en hel del. Det mesta är klart, men det som är kvar är att sätta upp lister i köket, plåtslagaren ska komma och göra en kåpa över kanalen till fläkten i köket, och så ska LB-hus göra i ordning i groventren där de har missat lite i planlösningen. Sedan är det ju självklart en massa smått som ska göras, men på det stora hela har vi kommit i ordning i alla fall.

Här har vi en liten bild på köket, bordet till höger är däremot tillfälligt, vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra med det utrymmet än.
Två bilder på vardagsrummet, det saknas två till gardiner men annars är det i princip klart.
Vårt sovrum, är inte helt belåten med väggfärgen, men jag var rädd att det skulle bli för mörkt med en mörkare färg. Hade inte behövt oroa mig för det ser jag nu i efterhand, men det var svårt att veta innan vi fick upp tapeter och möbler.

Här är en liten vy ifrån hallen, där man ser ingången till barnrummet. Är kalasnöjd över tapetvalet här!

Olivers rum i glada färger utan att det blir allt för barnsliga mönster. Här är det bara sporadiskt möblerat, så vi får väl se hur det blir när vi är klara.
Vårt gästrum/datarum blev kanonbra med palm-tapeterna, även om det var en svår tapet att tapetsera med (tack och lov tapetserade mina föräldrar det här medans vi var på BB ;-) )
Nu när jag börjar få lite mer tid över ska jag se om jag kan sätta ut lite mer bilder på hur det såg ut under tiden vi gjorde iordning allt, och även lite bättre bilder på rummen när de är helt färdiga. Nästa projekt blir att få ordning på garaget, så vi kan köra in bilen, just nu ser det ut som hej kom o hjälp där!
GOD JUL
önskar
Linda, Tobbe och Oliver!

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej!

Vad fint ni har fått det redan!

Kram / Maria

jkp-bo sa...

God Jul och Gott Nytt År...

Kul att få se hur det ser ut hos er nu.. har ju följt er ett tag...

Å sonen är väldigt söt =)

Ida sa...

Hej vänner!

Ni har ju så himla fint hemma så jag bara avundas er...

Tack för det fina julkortet, hoppas att Ni får ett lika fint från oss snart... :-D

Kram i