2007-02-24

Här händer det mycket!

Fast kanske inte just med huset ;-) Eller ja, det gör det väl med, nästan allt är färdigfixat nu, vi väntar bara på att få fatt i nån plåtslagare som kan hjälpa oss med köksfläkten, annars är det mest smågrejor kvar, några bitar list och så.

Men den stora händelsen för tillfället är att jag har startat ett inredningsföretag, Glad Inredning ! Jag samarbetar med bla länshem fastighetsförmedling, det ska bli kanonkul!

Oliver växer oxå så det knakar, så klart!

Lovar att uppdatera med lite mer och nyare bilder av allt som är helt färdigt så fort jag hinner nu. Vi har även börjat planera trädgården inför våren, det är jättesvårt när man aldrig har haft en trädgård innan, men jag tror ändå vi börjar få det klart för oss hur vi vill ha det. Så snart blir det till att beställa sten till garageuppfart m.m, hoppas våren inte dröjer allt för länge!

5 kommentarer:

jkp-bo sa...

Kul med livstecken =)

Ser fram emot bilder

Ida sa...

Så fint hem Ni har...

Erik Lundgren sa...

Fint hus ni har! :-) Jag ser att din kille heter Tobias, så jag har en liten fråga. Kan det vara den Tobias Gladh som en gång bodde i Gamleby? I så fall är han en gammal klasskamrat till mig... :-)

MvH Erik

Gladh sa...

Hej Erik, japp det är han. Du kan ju få hans mail: tobbe.gladh@gmail.com om ni vill tjöta lite =)

Anonym sa...

Tackar för det! :-)