2007-10-17

Lite sena trädgårdsbilder

Nu så här till hösten har vi fått ordning på grunderna utomhus, känns väldigt bra. Har sått gräs (i våras) och planterat lite buskar och träd. Nu är det mest finlir som gäller, med lite fler buskar o träd + en del dekorsten som ska dit. Planerar även för ett litet lågt och enkelt staket till nästa sommar, mest för att rama in tomten. Här kommer lite bilder!

Här är vår morgonaltan, med dörrar till köket och vårt sovrum. Vi har ramat in det med ett litet "staket" så man sitter mer ostört, och planterat en klematis som är tänkt att den ska växa upp och ge lite vacker grönska!


På baksidan är ju vår "stora" altan i söderläge. Vi har hunnit plantera några vinbärsbuskar här oxå, men det ska bli lite mer land av det till nästa år är det tänkt.
Så ofantligt skönt det är att ha en gräsmatta! Innanför raden med plattor runt huset kommer vi lägga sjösten till nästa år, som en liten prydnad.Vår just nu gräsliga slänt, som tur är så ser vi den aldrig själva i alla fall ;-) Här ska vi lägga på jord och så gräs nästa år, så att vi håller borta det värsta ogräset på så sätt.


Vår entré där vi äntligen lagt all sten! Vi köpte Hjertingsten från RBR i danmark, en jättevacker sten med rundade kanter, är själv trött på all tumlad sten och tycker att vanliga 30x30 plattor är lite tråkiga. Vi är jättenöjda!

5 kommentarer:

JKP-bo sa...

Oj, här hade det hänt grejer, kul =)

jkp-bo sa...

Nu har jag åkte förbi erat hus. Svårt att fatta att det var samma. Eftersom grannarna bor så nära. Ser man ju inte på korten.

Gladh sa...

Ah, jag det är ju ibland lite känsligt med foton på nätet, vill ju inte visa någon annans hus =) Kul att du tittade förbi =)

JKP-bo sa...

Vad nyfiken man är på hur det ser ut nu... nu måste ju det mesta ha växt upp eller?
Och vad som har hänt i erat liv i största allmänhet.

Gladh sa...

Hej hej, kul att du tittade in igen =) Visst har det växt upp en hel del, fast alla foton just nu skulle ju mest bli vita... Men så fort det börjar smälta undan och bli lite grönt så ska jag lägga ut lite nya bilder =)