2006-10-11

En uppdatering på vägen

Så, tyckte det var dags att fixa lite nya bilder, nu när hela huset är färdigmålat! Till och med läkten under altanen är klara, det blev mycket ljusare och finare nu!

Förra veckan monterades stommarna och luckorna till vårt nya kök, så med undantag för vitvaror, fläkten och köksbänken så kan man nu se hur köket blir! Tyvärr glömde vi ta med kameran när vi kom in i huset, men nästa gång vi åker upp samtidigt som byggarna så ska jag uppdatera med bilder från köket oxå.

Vi har satt upp en fin "8" och vår "villa gladh" skylt nu med, så att det känns lite mer som vårt hus =D
Så här ser det ut vid vår köks- och sovrumsaltan nu, den plastade dörren går in till garaget. Hoppas på många trevliga frukoststunder här nästa och kommande somrar! Har även tänkt spänna upp en sådan där segelduk över den här altanen någon gång till nästa sommar om vi hinner få ordning på allt. På gruset ska vi lägga plattor är det tänkt. Det blir väl någon slags insynsskydd oxå, i form av buskar eller så tror jag.
Det var allt för den här gången, nästa vecka tror jag de kommer börja med våtrummen, kakla och så. Det ska bli så skönt att få det klart!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Hej!Min sambo och jag bygger oxå hus från LB-hus, vårt hus har kommit ungefär lika långt som ert =)VI har dock ngr fler veckor kvar tills vi har nyckeln i hand. Ert hus är jättefint, fin färg, stilren!Lycka till!Mvh/Lotta, Varberg Halland

Gladh sa...

Nä, vad kul Lotta! Ni råkar inte ha så man kan se bilder o så nånstans? Vilket hus bygger ni? Vart bygger ni? Lycka till du med!

Jkp-bo sa...

Oj vad tiden går fort.

Färgerna är fortfarande fina... jag ska inte dissa vita hus i framtiden

Gladh sa...

Haha, tack jkpg-bo, vilken tur att de inte har blivit fula helt plötsligt ;-)

Men visst, tiden går fort. Och sakta. Samtidigt!!!

Lotta sa...

Hej igen =) Vi bygger ett en-plans hus som heter Sparvhöken, 117kvadratmeter i boyta. Tomten köpte vi av Varbergskommun. Den ligger i ett jättemysigtområde, vi har som en liten skog bakom huset och vi har en mysig hage där det går kor om sommrarna att blicka över när man är på baksidan av huset. Hemsida på vårt hus har vi inte, men skulle ni vara intresserade att blicka in i vårt lilla hus mailar jag gärna över bilder. Just nu håller golvläggarna på att lägga klinkers i tvättstugan, ska bli så spännande att se helheten när allt är klart.Kul och se bilder på ert hus, ser riktigt fint ut. Ha det bra!Mvh/Lotta

Gladh sa...

Lotta, du får jättegärna maila över några bilder, det är alltid kul o se! maila till: linda.gladh@gmail.com