2006-10-30

Nytt datum för slutbesiktningen

Idag har vi varit uppe vid huset och träffat byggledaren för att gå igenom huset så att vi kunde få en egen nyckel, så vi kan släppa in målaren. Efter lite kompromissande så satte vi ett datum för slutbesiktningen till någonstans 22-24 november, vilket i alla fall ger oss ett par dagar på oss att flytta.

Känns sååå skönt att veta att vi i alla fall inte står utan bostad, speciellt inte med en nyfödd bebis. Hoppas allt rullar på nu bara, så vi får ett bekräftad datum för slutbesiktningen.

Det som händer nu är att plattsättarna fortsätter att kakla våtutrymmena, och från o med i dag kommer vår målare in för att spackla och slipa väggar och tak. Så fort han är färdig (beräknas vara klart till nästa onsdag ungefär) så kommer vi att börja måla tak, väggar och lägga golv, så om lite drygt en vecka hoppas vi vara på G med det egna arbetet.

I morgon beräknas vår bänkskiva till köket komma, så då kommer jag och min pappa åka upp och montera den *håller tummarna för att den passar*. Ska ta med kameran till huset då med för att dokumentera hur det går med våtutrymmena.

Sen får vi se när bebisen dyker upp oxå!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att bebisen väljer att stanna kvar ngn vecka extra....
Hoppas att flytten går bra.
Annika i det vita Vallsjöhuset.