2006-08-29

Huset tar form

Den senaste veckan har det hänt mycket, vi har fått ett riktigt tegeltak, innertak (eller tja, inte det sista innertaket i gips men ändå) och innerväggar! För varje liten ändring som sker så känns huset större och större på något sätt. Nästa vecka är det dags för elektrikern, och OM vi nu har lite tur i helgen så är det målning utomhus som gäller!

Här nedanför ser man de två mindre sovrummen, från hallen sett.


Detta är vårt sovrum sett från vardagsrummet, den första dörren till höger kommer gå till vårt badrum, och den bortanför kommer bli vår klädkammare. Vår kamera la till lite mysko inomhus-effekter helt plötsligt, fråga mig inte varför...

Här har vi vardagsrummet, sett från köksdelen. Sååå gott med högt i tak!

Utsidan ser ju mer eller mindre färdig ut redan, även om vi inte har hunnit måla något än, förutom ltie extra grundfärg vid ändträet. Här är entren med garaget till vänster.

Vår baksida i söderläge, med en massiv altanplats! Titta bara hus små plaststolarna ser ut ;-) Taket över blir jättebra, så skönt att ha en uteplats nästan färdig meddetsamma.

En liten kvällsvy från vägen på vårt hus. Visst blir det bra! =)

6 kommentarer:

jkp-bo sa...

Har ni bestämt färg på huset nu?

Gladh sa...

Japp, det blir vitt med granitgrå med detaljer. Det är nästan färdig målat, så det kommer bilder på det vilken dag som helst!

jkp-bo sa...

Okej, ni valde vitt ändå sen.

Anonym sa...

Tycker vitt kan kännas väl kallt på vinterhalvåret med snö och så. På sommarhalvåret syns det väldigt tydligt när det blir algangrepp och liknande på den ljusa fasaden. Men vitt är ju en klassisk färg på herresäten och dyligt.

Anonym sa...

fint med ryggåstaket i vardagsrummet - vad har ni för invändig taklutning på det???

Gladh sa...

Vitt känns ändå som det är lätt att ändra på om man vill det tills nästa gång det är dags att måla om, men det ser så fräsch ut så här när det är nytt.

Den invändiga taklutningen är 18 grader om jag läser rätt på ritningen. Den utvändiga är 27 grader.

Ska ta lite mer kort nästa vecka, när innertaket är gipsat o "klart".